Bejelentés


Soulwork - úton önmagadhoz Kísérlek az úton, de elindulni Neked kell...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Theta Healing®

A Théta Healing egy olyan önfejlesztő módszer, amely lényünk minden szintjén működik.

 

Életedet minden pillanatban tudatalatti hitrendszereid, érzelmeid, mintáid, fogadalmaid határozzák meg. Ezek a tudatalatti blokkok életed minden területére kihatnak, legyen az párkapcsolat, pénzügyek, egészség, család vagy munka.

 

Ezekhez az érzelmekhez, hitrendszerekhez a tudatos elmének nincs hozzáférése. A tudatos tudatunk mindössze 15%-ban befolyásolja életünket, míg a tudatalatti tudatunk 85 %-ban. A Théta Healing segítségével theta agyhullámban egy meditáció segítségével képesek vagyunk hozzáférni ezekhez  a tudatalatti tartalmakhoz, és a jelenlegi negatív,  gátló hitrendszereket és érzelmeket pozitívra tudjuk cserélni.

 

Öt különböző agyhullámot különböztetünk meg. Ezek a Béta, Alfa, Théta, Delta, Gamma.

 

A Théta Healing a théta agyhullámot alkalmazza. Théta állapotban kapcsolódunk a Feltétel Nélküli Szeretet teréhez, és ennek a síknak a teremtő erejét hívjuk segítségül a gyógyuláshoz, a teremtéshez, az életünk jobbá tételéhez.

 

Minden szavunkkal, gondolatunkkal teremtünk. Gondoljunk csak bele, naponta hány negatív gondolat fut át rajtunk, gyakran úgy, hogy szinte tudatában sem vagyunk. A Théta Healing megtanít a gondolkodás tudatos irányítására.

 

Környezetünk energiái és embertársaink ugyanígy hatnak ránk. Néha, ha jobban figyelünk, rádöbbenünk, hogy félelmeink, szorongásaink jó része nem is a miénk, hanem valakitől átvettük. A Théta Healing megtanít arra, hogyan különböztessük meg saját érzéseinket a másoktól átvett érzésektől.

 

A Théta Healing segítségével feltárhatjuk korlátozó hitrendszereinket, önszabotáló programjainkat, és kezünkbe vehetjük életünk irányítását. Szinte azonnali változásokat érhetünk el életünkben.

 

A tudatalatti mintákat, hitrendszereket a Théta Healing 4 szinten oldja.

 

Alap szint:

 

Ide tartozik minden, amit fogantatásunk pillanatától a mai napig megtapasztaltunk. Minden, amit szüleinktől, tanárainktól, barátainktól, a körülöttünk élőktől tanultunk, megtapasztaltunk.

 

Genetikai szint:

 

Ide tartozik minden, amit családi rendszerünkből őseinktől átvettünk. Ezzel a szinttel dolgozik a családállítás is. Ezek a hitrendszerek a DNS-ben tárolódnak. Ilyen hitrendszerek lehetnek például, a „minden férfi egyforma” vagy „a pénzért keményen meg kell dolgozni”.Míg ezek a hitrendszerek nem kerülnek oldásra, addig mi is ezek szerint élünk.

 

Történelmi szint:

 

Ide tartoznak az előző életekből átvett emlékek, hitrendszerek, fogadalmak, illetve a kollektív tudatból, és egyes csoporttudatosságból származó minták.

 

Lelki szint:

 

Ez a szint maga a Személy. Ide tartozik minden olyan érzelem, amely megérintette a lelkünket.

 

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThétaHealing meditációs technikáját, mellyel saját betegségét, a csontrákot sikerült meggyógyítania
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!