Bejelentés


Soulwork - úton önmagadhoz Kísérlek az úton, de elindulni Neked kell...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Következő családállítás időpontja

2018. május 12.

14 órától! 

Érkezés: negyed órával a kezdés előtt.

 

Érdemes kényelmes öltözékben jönni, amiben  jól érzed magad!

 

A családállítás nem gyógyító tevékenység, nem pótolja az orvosi ellátást!

 

Jelentkezés:

 

E-mail: lukacs.tunde69@gmail.com

 

Tel: 06/30-970-1935

 

Veszteségeinket mindig fájdalommal éljük meg. Ismét megromlott a párkapcsolatunk. Elveszítettük a munkahelyünket, vagy nagyon rossz anyagi körülmények közé kerültünk. Megromlott kapcsolatunk a gyermekünkkel, vagy nem jövünk ki a szüleinkkel. Az orvos épp most közölte, hogy súlyos betegségben szenvedünk. Állandóan keresünk valamit, de magunk sem tudjuk, hogy mit. Depresszióban, pánikbetegségben szenvedünk, vagy állandóan szorongunk.

 

Amikor összecsapnak fejünk felett a hullámok, úgy érezzük, ebből a helyzetből már sosem lesz kiút. Nem látjuk a megoldásokat, mindenhol a káosz uralkodik. Ennek oka, hogy a problémáink felszínét látjuk csak, ami a jéghegy csúcsa csupán. Lent, a mélyben zajlanak azok a folyamatok, amelyek problémáink valódi okozói.

 

A családállítás mélyre hatol. A lélek mélyére. Itt szembetalálkozunk valódi önmagunkkal, és nem azzal, akiről azt gondoljuk, „Ez vagyok én”. Egy más szemszögből látunk rá az életünkre. Ezzel a rálátással a vágyaink világából a valódi világba lépünk. A családállítás ezt a rálátást támogatja. Ekkor látjuk meg, hogy mi az, ami működik, és mi az, ami nem
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!