Bejelentés


Soulwork - úton önmagadhoz Kísérlek az úton, de elindulni Neked kell...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Egyéni családállítás és konzultáció

Ha elakadtál az utadon,

 

ha úgy érzed, egyedül nem tudod megoldani,

 

ha szeretnél több szempontból rálátni egy élethelyzetre,

 

ha szeretnél kilépni a mókuskerékből,

 

ha szeretnéd, hogy a felszínre kerüljenek a tudatalatt gátló blokkok, hitrendszerek, családi minták, akkor szeretettel várlak egyéni konzultációra, egyéni családállításra.

 

Az egyéni munka folyamán nem csak a családállítás módszerét, hanem több módszert hívunk segítségül annak érdekében, hogy a jelenleg Téged foglalkoztató kérdésre megtaláljuk a választ.

 

Vannak olyan családállításra jelentkezők, akik nem szeretnek csoportban dolgozni, illetve félnek a csoportos munkától. Ők még nem merik problémáikat sok ember előtt felvállalni.  Vannak olyanok is, akik nem szeretnének 2-3 hetet várni a csoportos állításig, mert problémájuk olyan mértékben nyomasztja őket, hogy az már akadályozza a mindennapi életüket. Illetve vannak olyan emberek is, akiknek problémája teljesen lefedi az érzékenységüket, és nem éreznek semmit a mezőben. Számukra hozhat megoldást az egyéni családállítás.

 

Az egyéni családállítás és konzultáció során csak az állításvezető és a kliens dolgozik együtt. Feltárjuk azokat a tudatalatti családi, vagy saját mintákat, amelyek gátolják a haladást az adott életterületen.

 

Az egyéni családállításra és konzultációra hétköznapra is lehet jelentkezni, előre egyeztetett időpontban.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!