Bejelentés


Soulwork - úton önmagadhoz Kísérlek az úton, de elindulni Neked kell...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Gondolatok Tőlem...Rólam...

Azt gondolom, egy embert nem a neve és címei alapján lehet megismerni, hanem abból, ami a lelkében van. Ezért ez a bemutatkozás most nem az iskoláimról fog szólni, hanem a lelkemről :)


 

Megkaptam a sorstól úgy 15 évvel ezelőtt a könnyebb út lehetőségét. Nem éltem vele. Ezért megköszöntem a lehetőséget az Univerzumnak, és a másik irányba indultam el. A nehezebb, göröngyösebb úton.  Ami ott várt, az egy egészen másféle élet volt, és bevallom, nehezebb, mint amire számítottam.  Ami ott várt, az a szembenézés volt önmagammal. Az első saját családállításom, amikor minden magamról alkotott elképzelésem romba dőlt egy pillanat alatt.  Azóta építkezem, de még nem mondhatom, hogy készen vagyok :) Hiszen készek sosem leszünk, tanulni, tapasztalni jöttünk ide a világba.

 

Ha végignézek a hátam mögött álló generációkon, olyan embereket látok, akik nem tudtak úgy élni, ahogyan lelki igényük azt diktálta volna. Nem tudták megvalósítani az álmaikat, nem azt a munkát végezték, ami a szívük vágya volt, nem találták meg a szerelmet, vagy ha megtalálták is, hamar elveszítették. Egyszóval: boldogtalanok voltak. Ilyenek voltak sajnos a szüleim, nagyszüleim, dédszüleim, és még ki tudja hányan, akikről semmi információm nincsen.

 

Egy dolgot azonban tudok. Végtelen hálával tartozom nekik. Minden ősömnek, sok száz vagy akár ezer évre visszamenőleg, hiszen rajtuk keresztül jutott el hozzám az élet. Annak, hogy most élhetek, és hogy most ezeket a sorokat írhatom Nektek, annak az ő nehéz sorsuk volt az ára. És erre nincs az a szó, ami kifejezné a köszönetet. Az ő sorsuk adja nekem azt az erőt, amivel én most másképp alakíthatom az életemet. Azt, hogy megvalósíthatom az álmaimat, hogy imádom a munkámat, hogy megtalálhatom az igaz szerelmet, és hogy az legyek, aki vagyok: egy nő, aki imád élni, és megélni az álmait.

 

A világunkat saját magunk teremtjük. Szeretjük a külvilágot hibáztatni azért, mert nem úgy élünk, ahogyan szeretnénk. De amíg nem ismerjük fel, hogy a változásért egyedül mi vagyunk a felelősek, addig hiába minden erőfeszítésünk. Az anyagi világhoz edződött elmének nehéz ezt feldolgozni, de ha egyszer megérzed, hogy hogyan teremtődnek meg a saját gondolataid, szavaid, akkor már egyenes út vezet a sikerhez, életed minden területén.  Ebben tudok a segítségedre lenni, ha még keresed az utat :)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!