Bejelentés


Soulwork - úton önmagadhoz Kísérlek az úton, de elindulni Neked kell...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Szeretettel köszöntelek a honlapomon!

 

Lukács Tünde vagyok, Soulwork tanácsadó, Családállító,ThetaHealing® konzulens, Természetgyógyász, Metafizikai tréner, Kineziológus, Író.

 

15 éve, hogy az emberi lélek rejtelmeivel és az alternatív gyógymódokkal foglalkozom. Eközben megértettem azt, hogy minden, ami a fizikai világban történik velünk, belső világunk kivetülése. Vagyis, a környezetünk, életünk eseményei pontosan mutatják, mi történik lelkünkben.

 

10 évig a Kineziológia tudományát hívtam segítségül, aztán úgy éreztem, meg kell találnom azt a módszert, amivel még ennél is többet tehetek a hozzám fordulókért. Ekkor ismertem meg a Családállítás rendszerét. Azóta szinte csak a Családállítással foglalkoztam, csoportban és egyénileg is. Mivel állandó kereső vagyok, itt sem álltam meg, és rövidesen rátaláltam a Théta Healingre. Most pedig már új módszeremmel, a Soulwork-el is segítem a hozzám fordulókat. A módszerekről olvashatsz itt a honlapomon.


Úgy gondolom, maga a Családállítás művészet. A lélekkel való foglalkozás művészete. Azért is, hiszen a munka során, az állításvezető világhoz, emberekhez és a Forrásenergiához való viszonya is megjelenik. A hozzánk fordulónak pedig „tartanunk kell a teret”, méghozzá a legnagyobb szeretettel. A Soulwork pedig egy új, és csodálatos életbe vezet el bennünket.

 

Mivel nem csak a Lélek, hanem itt a fizikai világban testünk is megbetegedhet, ezért alkalmazok természetgyógyászati módszereket is, hiszen mindhárom részünknek, test-lélek-szellemnek harmóniában kell működnie egymással. Főleg az életmóddal, betegségek lelki és fizikai okaival és megoldásával, illetve testsúlycsökkentéssel kapcsolatos kérdésekben fordulhatsz hozzám.

 

Eddigi állomásaim:

 

10 évig dolgoztam az egészségügyben, kórházban gyermekekkel. 2003-ban vizsgáztam le a Természetgyógyászati Akadémián, és tettem szakvizsgát Kineziológiából.  Utam ezek után a Nemzetközi Metafizikai Akadémiára vezetett, ahol mint Metafizikai terapeuta és Speciális tanácsadó végeztem. A fenti szakképesítések mellett több oklevelet szereztem, mint például a Táplálkozástan, Masszázs, Talpmasszázs, Apiterápia, Radiesztézia, Fitoterápia.  A magyarországi Hellinger Intézetben végeztem el a Család és Rendszerállítás képzést. A Theta Healing kezdő és haladó tanfolyamot pedig Szilasi Mártinál, a ThetaHealing Anahita központban végeztem el. A Soulwork 15 év munkájának és tapasztalásának eredménye, amelynek létrejöttét tudományos szakemberek is támogatták.

 

Tanfolyamokat, előadásokat is tartok, illetve vezetett meditációkat, amelyek az élet számos területén segítenek Téged.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!